Forum -> jaka depilacja najskuteczniejsza

Tytuł:jaka depilacja najskuteczniejsza
Autor:Mirka23
4.9.2011, 09:51
Stosuję depilację depilatorem, ale nie jest to najprzyjemniejsze, chciałam spróbować depilacji woskiem, ale to podobno osłabia skórę. I nie wiem co w końcu robić. Proszę doświadczonych o pomoc.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Podaj najwyższy szczyt Polskich Tatr

• Forum
  • Witam, mam 23 lata i odwieczny problem z nadmiernym owłosieniem. Zbliża się lato a ja jestem bezradna. Codziennie musze się golić.. jest to strasznie ale to strasznie uciążliwe.. Używam golare...(więcej)
  • Cześć, hmm bardzo się zastanawiam, jakie mogą być skutki występowania tych krostek i dochodzę do wniosku, że masz po prostu bardzo delikatną skórę, która podatna jest na wszelkiego rodzaj...(więcej)
  • Hej. Już prawie lato i prawie wakacje. Prawdę mówić już się nie mogę doczekać. Planujemy razem ze swoim chłopakiem wyjazd za granice pod namiot. Myśleliśmy o Chorwacji, ponieważ moi znajo...(więcej)
  • Stosuję depilację depilatorem, ale nie jest to najprzyjemniejsze, chciałam spróbować depilacji woskiem, ale to podobno osłabia skórę. I nie wiem co w końcu robić. Proszę doświadczonych o p...(więcej)
  • Zastanawiam się nad depilacją laserową a woskiem. Czy któraś z was korzystała z depilacji woskiem? Czy faktycznie jest ten zabieg bolesny?...(więcej)
  • Witam wszystkich! Moje pytanie bedzie skierowanie głownie do xxxodzi wlasnie o depilacje miejsc intymnych...jakie macie sposoby?kupilam sobie niedawno depilator elektryczny ale boje sie go użyć do ...(więcej)